Vragen?

Hoe laat begint de SantaRun Hillegom?
De SantaRun begint om 16.00 uur op het Henri Dunantplein waar Santa’s DJ zorgt voor gezellige muziek. Om 17:00 uur begint de warming up door Santa’s Personal Trainer.

Om 17:15 uur is het startschot en aansluitend is er een gezellige programma op het Henri Dunantplein.

De Santa-Afterparty vindt plaats in Villa Flora. Gratis entree, maar wel dress-code: kerst (be creative).

Wat leuk al die kerstmannen… Hoe kom ik aan zo’n pak?
Je krijgt een pak bij inschrijving. Die kun je op vertoning van jouw inschrijfbewijs ophalen

Waar en wanneer kan ik mijn pak ophalen?
Na bestelling ontvang je per e-mail jouw tickets. Hiermee haal je de bestelde pakken en startnummers op. Ophalen kan:

• Afhalen Santa pakken Hillegom (Pelikaan reizen in Hillegom (Henri Dunantplein 81, Hillegom):
    • 10-12-2019 dinsdag tussen 17.00 en 20.00 uur bij Pelikaan reizen in Hillegom
    • 11-12-2019 woensdag tussen 17.00 en 20.00 uur bij Pelikaan reizen in Hillegom
    • 12-12-2019 donderdag tussen 17.00 en 20.00 uur bij Pelikaan reizen in Hillegom
    • 14-12-2019 zaterdag bij de Rotary marktkraam op het Henry Dunantplein in Hillegom
  • Afhalen Santa pakken Lisse (Heereweg 240-A, Lisse):
    • Van 1-12-2019 tm 13-12-2019 bij Tabakswinkel De Bruin in Lisse tijdens openingstijden

Wil je liever fysiek inschrijven?
Dat kan in de winkel bij: Electro World Schoonderbeek in Hillegom (Hoofdstraat 122) of John de Bruin Speciaalzaak in Lisse (Heereweg 240-A).

Zo wat gaaf!!! Ik wil graag sponsor worden…. hoe regel ik dat?
Neem contact op met Hans Hartveld 06-11405287 of stuur een e-mail naar: hhartveld@gmail.com

Is er een bewaakte garderobe?
Er is slechts een beperkte garderobe in Villa Flora (Hoofdstraat 55, 2181 EB Hillegom). Deze wordt NIET bemand. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de spullen die je daar brengt. Laat dus zoveel mogelijk jassen, tassen en laptops thuis! De garderobe sluit om middernacht! Voor die tijd moet je dus de spullen die je hebt afgegeven weer ophalen.

Hoe werkt het startnummer?
Omdat de Santa Run géén wedstrijd is, maar een recreatieve fun-loop voor jong tot oud, van gezond tot gehandicapt vindt er geen tijdswaarneming plaats.

Maarrr…. onze sponsoren hebben wel leuke andere prijzen bedacht. En daarom is jouw startnummer belangrijk, want sommige prijzen worden verloot op basis van jouw nummer.

Welke route gaan de Santa’s rennen, huppelen of dansen?
De route loopt door het centrum van Hillegom. De route is 2 km lang.

De exacte route kun je vinden onder kopje: ”Route” op deze site.

Hoe kan ik mij inschrijven na 16:00 uur op zaterdag 14 december?
Bij de Rotary marktkraam op het Henri Dunantplein Noord (ter hoogte Pelikaan Reizen/DekaMarkt) is het mogelijk om last-minute in te schrijven (zolang er nog pakken zijn).